window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-92677518-1');

1as jornadas comer BBB: els menjars de la Marina Baixa

Per |2019-01-24T18:22:40+00:0022 de Gener de 2019|Categories: Taberna Tres14|Etiquetes: , |Sense comentaris

Des del passat dia 18 de Gener i fins al 3 de Febrer de 2019 s’estan duent a terme les primeres jornades “Els Menjars de la Marina Baixa” en les quals participen 15 restaurants de diferents localitats de la nostra comarca: la Vila Joiosa, Benidorm, l’Alfàs del Pi, Altea, …

Aquestes jornades pretenen posar en valor la rica gastronomia de la Marina Baixa, on cada restaurant ha elaborat un menú especial amb el receptari tradicional de la comarca.

Des de la nostra Taberna Tres14 no hem dubtat a donar suport incondicionalment aquesta iniciativa

atés que una de les nostres missions és posar en valor el patrimoni gastronòmic de la nostra localitat i comarca, i hem aportat el nostre granet d’arena amb un menú compost per plats típics de la Vila Joiosa, en el qual oferim als nostres comensals la possibilitat de provar un espectacular arròs amb productes de temporada i peix de la llotja de la Vila Joiosa: arròs amb polp, carxofes i cigrons.

Per a finalitzar, cal destacar la col·laboració dels nostres patrocinadors, amb qui hem pogut completar un excel·lent menú, proporcionant-nos productes de la nostra terra alacantina i amb una qualitat i solera àmpliament reconeguda: Vermut Puig Campana, vins de Bodegas Monóvar i oli de Señoríos de Relleu.

Sobre l'autor:

Jaume Pinet
Bienvenidos y bienvenidas a Jaume Pinet Cuiner, el espacio web en el que trato de recoger y contar mis experiencias al mundo de la cocina, y más en concreto de la cocina tradicional marinera, donde espero que sea un punto de encuentro con personas que, como yo, sienten pasión y amor por el mar y sus rincones.

Deixa un comentari

En la nostra pàgina web s'utilitzen galetes pròpies i de tercers amb motius operatius i analítics. Consulta la nostra política de cookies Aceptar