window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-92677518-1');

15a Mostra del Vi i presentació de la 9a Setmana de l’Arròs de la Vila Joiosa

Divendres passat, 17 de Maig de 2019, vam participar en la present “Mostra del Vi de la Vila Joiosa“, com ja fem des de passades edicions.

Per a enguany, l’Ajuntament va organitzar l’esdeveniment en la finca “la *senyoreta de l’hort”, un enclavament privilegiat tant per amplitud com per vistes (donada la seua proximitat a la platja centre de la Vila Joiosa).

La nostra aportació per a aquesta mostra va consistir a oferir als visitants dues tapes

elaborades amb aqueixa manera tan característica que ens diferencia i que tenim d’entendre la “Cuina de Barca“.

Les tapes que vam oferir enguany van ser:

  • Mandonguilles amb salsa de passamar
  • Mini-hamburguesa de mussola i romesc

"15a Mostra del Vi" y presentación de la "9a Setmana de l'Arròs" de Villajoyosa

Va ser una vetlada en la qual ho passem genial al costat de la resta de companys i companyes que componen la “G” de la Vila Gastronòmica, a més d’estar acompanyats per diferents llocs del mercat, entre els quals es trobava el nostre amic pescater Antonio Aranda (Moñet), de peixos Laumar.

Es va aprofitar l’ocasió per a presentar la 9a Setmana de l’arròs

que tindrà lloc del Divendres 31 de Maig al Diumenge 9 de Juny de 2019.

La nostra Taberna Tres14 també participarà en l’edició d’aquesta jornada gastronòmica i el menú que oferirem als comensals que ens visiten serà el següent:

  • Tomaca, garrofeta i crema d’olives negres i anxova
  • Mussola i guisat de sèpia bruta
  • Arròs Argila melós, cervesa negra, escamarlà i pollastre de camp

El plat principal triat per a enguany està inspirat en un arròs elaborat en moltes cases de la Vila Joiosa, que no és un altre que el de pollastre amb gambes, preparat bé en paella o melós.

En el nostre restaurant el prepararem melós amb cervesa negra i escamarlà, utilitzant la varietat “Argila”, del productor Rafa Màñez, que és ideal per a aquest tipus d’arrossos, tant caldosos com melosos.

L’horari de la taverna també variarà per a la present setmana de l’arròs, en la qual obrirem en horari habitual incloent el Diumenge 2 de Juny.

I com a colofó a aquesta setmana, el Diumenge 9 de juny celebrarem la primera edició del “Arrosnostrum”

un esdeveniment a porta tancada en el qual 40 comensals podran gaudir d’un variat menú que inclourà la degustació de 4 fantàstics arrossos elaborats per a aquesta ocasió tan especial.

Esperem que gaudiu d’aquesta fantàstica setmana i que ens comenteu que vos pareixen les nostres noves propostes.

Galeri de la present Mostra del Vi

Comparte

Sobre l'autor:

Jaume Pinet
Bienvenidos y bienvenidas a Jaume Pinet Cuiner, el espacio web en el que trato de recoger y contar mis experiencias al mundo de la cocina, y más en concreto de la cocina tradicional marinera, donde espero que sea un punto de encuentro con personas que, como yo, sienten pasión y amor por el mar y sus rincones.

Deixa un comentari

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>