window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-92677518-1');

La Vila Joiosa

Arrosnostrum: tastant la diferència

Arrosnostrum: tastant la diferència

Els arrossos tradicionals i de pescadors són el nostre segell d'identitat incloent també els que podríem denominar d'autor, creats des de la tradició, però que amb subtils canvis van convertint-se, dia a dia, en arrossos amb el meu propi segell d'identitat. Leer Más
15a Mostra del Vi i presentació de la 9a Setmana de l'Arròs de la Vila Joiosa

15a Mostra del Vi i presentació de la 9a Setmana de l’Arròs de la Vila Joiosa

Divendres passat, 17 de Maig de 2019, vam participar en la present "Mostra del Vi de la Vila Joiosa", com ja fem des de passades edicions. Leer Más
Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa

Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa

La filosofia que tenim en la Taberna Tres14 és molt senzilla: tot gira al voltant de la "Cuina de Barca", que és la forma que tenien els mariners i/o pescadors de cuinar els diferents peixos a bord de les barques mentre estaven pescant. Leer Más
Cloenda de la 19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Cloenda de la 19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

El passat 10 de Març va tindre lloc la cloenda de la present mostra de cuina marinera a la Casa Museu La Barbera dels Aragonés, que enguany 2019 ha arribat a la 19a edició, esdeveniment darrere del qual hi ha hagut 10 dies d'intens i dur treball per a poder oferir als comensals el millor dels nostres restaurants i gastronomia local. Leer Más
Menú de la 19a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa

Menú de la 19a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa

El nostre valor com a empresa també és compartit per una de les meues obsessions, que no és una altra que donar a conéixer als nostres comensals les espècies de peix poc conegudes i de baix valor comercial (o descartades per a la seua venda) però que poden ser part de plats i receptes sorprenents per al paladar, pel seu sabor i textura. Leer Más
La Taberna Tres14 en la 19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

La Taberna Tres14 en la 19a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa

Hola amigues i amics, com ja sabreu, de l'1 al 10 de Març de 2019 celebrarem la 19a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa. Leer Más
19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Qui em coneixeu sabeu que, al costat de la meua dona i el nostre gran equip (no per número, sinó per grans professionals) i amb molt d'esforç i dedicació, tirem endavant dia rere dia una xicoteta taverna en el cor de la Vila Joiosa. Leer Más
Arròs amb polp de roca, carxofes i cigrons

Arròs amb polp de roca, carxofes i cigrons

Per a l'elaboració d'un menú en una data assenyalada o per a una temàtica en concret, i degut a la nostra filosofia de treballar amb productes de temporada, és fonamental conéixer bé el teu entorn per a no haver de recórrer a aliments no naturals o fora de l'estacionalitat. Leer Más
1as jornadas comer BBB: els menjars de la Marina Baixa

1as jornadas comer BBB: els menjars de la Marina Baixa

Des del passat dia 18 de Gener i fins al 3 de Febrer de 2019 s'estan duent a terme les primeres jornades "Els Menjars de la Marina Baixa" en les quals participen 15 restaurants de diferents localitats de la nostra comarca: la Vila Joiosa, Benidorm, l'Alfàs del Pi, Altea, ... Leer Más
Gastroesdeveniments, La Vila Joiosa
Engraulis encrasicolus

Peixos de les nostres costes

Durant les pròximes setmanes vos aniré presentant algunes de les espècies que es capturen en les nostres costes i que són utilitzades en la cuina tradicional de la nostra localitat, la Vila Joiosa. Leer Más
La Vila Joiosa, Peix
En la nostra pàgina web s'utilitzen galetes pròpies i de tercers amb motius operatius i analítics. Consulta la nostra política de cookies Aceptar