window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-92677518-1');

Polp

Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa

Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa

La filosofia que tenim en la Taberna Tres14 és molt senzilla: tot gira al voltant de la "Cuina de Barca", que és la forma que tenien els mariners i/o pescadors de cuinar els diferents peixos a bord de les barques mentre estaven pescant. Leer Más
Arròs amb polp de roca, carxofes i cigrons

Arròs amb polp de roca, carxofes i cigrons

Per a l'elaboració d'un menú en una data assenyalada o per a una temàtica en concret, i degut a la nostra filosofia de treballar amb productes de temporada, és fonamental conéixer bé el teu entorn per a no haver de recórrer a aliments no naturals o fora de l'estacionalitat. Leer Más
Arroz en cazuela de pulpo, penca y tomate seco

Arròs en cassola de polp, penca i tomaca seca

Igual que en anteriors ocasions, des de la Taberna Tres14 també participarem enguany en l'edició de la VIII Setmana de l'Arròs de la Vila Joiosa, que tindrà lloc del 9 al 15 d'Abril de 2018 i en la qual dotze restaurants de la nostra localitat mostrarem les nostres particulars maneres de preparar l'arròs. Leer Más
Arròs, Cuina Tradicional, Polp, Verdures
Cómo cocer el pulpo

Com coure el polp

En la badia de la Vila Joiosa es pesquen principalment dos tipus de polp, el polp de fang o blanc i el polp de roca o verd. Una peculiaritat que tenen i és la que podem utilitzar per a diferenciar-los fàcilment és que el polp blanc tan sols té una fila de ventoses per cada tentacle, mentres que el polp de roca té dues files de ventoses per tentacle. Leer Más
Polp, Tapa, Vídeo Recepta
Molles de creïlla, polp a la flama amb parmentier del seu caldo i pebre roig

Molles de creïlla, polp a la flama amb parmentier del seu caldo i pebre roig

Per al polp Coure el polp de manera tradicional. Per a la parmentier del seu caldo Coem una creïlla i la posem en una batedora amb 200 ml. d'aigua de la cocció del polp. Afegim pebre roig i sal i batem fins a aconseguir una crema homogènia. Per a les molles de creïlla Torrem una creïlla i la xafem amb un tenidor. Afegim una cullerada d'oli d'oliva en una paella i fregim la creïlla a foc lent mentres l'anem picant fins a aconseguir una textura de molles. Presentació Posem en un plat una cullerada de parmentier i una altra de molles. Damunt col·loquem un tros de polp que ho torrem amb un bufador. Leer Más
Polp