window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-92677518-1');

Peix

Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa

Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa

La filosofia que tenim en la Taberna Tres14 és molt senzilla: tot gira al voltant de la "Cuina de Barca", que és la forma que tenien els mariners i/o pescadors de cuinar els diferents peixos a bord de les barques mentre estaven pescant. Leer Más
19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Qui em coneixeu sabeu que, al costat de la meua dona i el nostre gran equip (no per número, sinó per grans professionals) i amb molt d'esforç i dedicació, tirem endavant dia rere dia una xicoteta taverna en el cor de la Vila Joiosa. Leer Más
Engraulis encrasicolus

Peixos de les nostres costes

Durant les pròximes setmanes vos aniré presentant algunes de les espècies que es capturen en les nostres costes i que són utilitzades en la cuina tradicional de la nostra localitat, la Vila Joiosa. Leer Más
La Vila Joiosa, Peix
Xocolatíssima i ComarQualitat: III mostra de productes de la Marina Baixa

Xocolatíssima i ComarQualitat: III mostra de productes de la Marina Baixa

Com és ja un clàssic quan arriba el mes d'Agost, s'ha celebrat l'esdeveniment de la Xocolatíssima i la mostra de productes de la Marina Baixa "ComarQualitat", un esdeveniment per al qual no dubte a col·laborar sempre que m'ofereixen participar. Leer Más
La Vila Gastronómica, La Vila Joiosa, Peix
Iniciamos nuestros Gastroeventos con Ali-Sub

Iniciem els nostres Gastroesdeveniments amb Ali-Sub

En els últims mesos molts/es de vosaltres vos heu acostat a la nostra taverna i heu comentat que seria bona idea oferir esdeveniments gastronòmics fora del restaurant que uniren diverses activitats de la nostra localitat. Leer Más
18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

El passat 25 de Maig de 2018 va tenir lloc la 14ª edició de la mostra del vi, organitzada per l'Ajuntament de la Vila Joiosa i Bodegas Fincal i presentada en el casc antic de la nostra localitat. Leer Más
Arroz con boquerones y espinacas

Arròs amb aladrocs i espinacs

En aquesta ocasió vos porte un arròs mariner molt tradicional de la província d'Alacant, que és el d'aladrocs i espinacs. Leer Más
La pebrereta: una de les receptes més representatives de la gastronomia de la Vila Joiosa

La pebrereta: una de les receptes més representatives de la gastronomia de la Vila Joiosa

La pebrereta es un plat originari de la Vila Joiosa i de gran arrelament entre els vilers, consumit principalment en els mesos de més calor. Aquesta recepta s'elabora amb pebrera verda, carabassa, tomaca i sangatxo, i encara que aquest últim forma part de la recepta original també hi ha una variant del plat en el qual aquest peix és substituït per carn, passant-se a utilitzar la costella de porc. Leer Más
Arroz meloso de sepia, rape y judía ancha

Arròs melós de sèpia, rap i bajoqueta

Continuant amb la línia que he seguit últimament on vos he parlat un poc sobre el nostre entorn, plats tradicionals i matèries primeres principals, com són l'arròs i el peix, ara vaig posar-ho en pràctica i vos presente una recepta basada en aquests ingredients. Leer Más
Arròs, Peix, Vídeo Recepta
Caldero de pescado, el origen del arroz a banda

Calder de peix, l’origen de l’arròs a banda

Durant una sobretaula en el restaurant junt amb amics cuiners i pescadors, després d'haver degustat un calder de peix junt amb el seu arròs a banda, va eixir el debat de si el "bollit de peix" de Balears és semblant al nostre calder, de si el calder de Tabarca ho fan d'aquella manera, de si ma mare feia l'arròs melós..., però en el que sempre coincidíem era que l'arròs a banda sense el guisat de peix (a qui cridem calder) no té sentit. Leer Más
Arròs, Calder, Cuina de Barca, Peix, Vídeo Recepta
En la nostra pàgina web s'utilitzen galetes pròpies i de tercers amb motius operatius i analítics. Consulta la nostra política de cookies Aceptar