window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-92677518-1');

Cuina Tradicional

Arrosnostrum: tastant la diferència

Arrosnostrum: tastant la diferència

Els arrossos tradicionals i de pescadors són el nostre segell d'identitat incloent també els que podríem denominar d'autor, creats des de la tradició, però que amb subtils canvis van convertint-se, dia a dia, en arrossos amb el meu propi segell d'identitat. Leer Más
Cloenda de la 19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Cloenda de la 19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

El passat 10 de Març va tindre lloc la cloenda de la present mostra de cuina marinera a la Casa Museu La Barbera dels Aragonés, que enguany 2019 ha arribat a la 19a edició, esdeveniment darrere del qual hi ha hagut 10 dies d'intens i dur treball per a poder oferir als comensals el millor dels nostres restaurants i gastronomia local. Leer Más
Arròs amb polp de roca, carxofes i cigrons

Arròs amb polp de roca, carxofes i cigrons

Per a l'elaboració d'un menú en una data assenyalada o per a una temàtica en concret, i degut a la nostra filosofia de treballar amb productes de temporada, és fonamental conéixer bé el teu entorn per a no haver de recórrer a aliments no naturals o fora de l'estacionalitat. Leer Más
Clausura de la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Clausura de la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Des del meu restaurant, la Taberna Tres14, Diumenge passat 17 de Juny de 2018 vam tenir l'honor i la responsabilitat d'organitzar el sopar de clausura de la 18a edició de la mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa, esdeveniment més important dels quals engloben les activitats dutes a terme per La Vila Gastronòmica i que situen a la Vila Joiosa en el referent gastronòmic de la cuina marinera de la Marina Baixa. Leer Más
Cuina de barca: la esencia de la tradición

Cuina de barca: l’essència de la tradició

Amb motiu de la pròxima mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa vaig tenir el plaer de ser entrevistat per Marta Llinares (Onda Cero Marina Baixa) i vam poder parlar un poc de l'esdeveniment i de la manera que tenim en la nostra taverna d'afrontar aquest tipus de cuina, sempre tenint en compte els seus origens tradicionals i humils. Leer Más
Arroz de caldo de caldero con chipirón y cigala en dos cocciones

Arròs de caldo de calder amb calamaret i gramantol en dos coccions

Amb motiu de la presentació de la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa, vull aprofitar per a mostrar-vos la recepta del plat principal amb el qual participaré en aquesta mostra i vos anime que vingueu a les dues jornades i gaudiu de la nostra gastronomia local i cuina tradicional. Leer Más
Salmorreta: salsa esencial para arroces y guisos alicantinos

Salmorreta: salsa essencial per a arrossos i guisats alacantins

La salmorreta és el sofregit o picada essencial utilitzat en quasi totes les paelles i arrossos alacantins, tant en els quals l'ingredient principal és el peix com en els quals el protagonista és la carn, aportant aqueix toc de sabor i color tan característic dels arrossos llevantins. Leer Más
Cuina Tradicional, Verdures
Arroz con boquerones y espinacas

Arròs amb aladrocs i espinacs

En aquesta ocasió vos porte un arròs mariner molt tradicional de la província d'Alacant, que és el d'aladrocs i espinacs. Leer Más
VIII setmana de l'arròs de la Vila Joiosa

VIII setmana de l’arròs de la Vila Joiosa

Un altre any més està entre nosaltres una de les cites més consolidades i centrada en la gastronomia de la Vila Joiosa que gira entorn de l'ingredient estrella, l'arròs, tan vinculat a la nostra cuina i cultura marinera. I sí, parle de la Setmana de l'Arròs de la Vila Joiosa, que ja va per la seua 8ª edició i que enguany es celebrarà del 9 al 15 d'Abril. Leer Más
Arroz en cazuela de pulpo, penca y tomate seco

Arròs en cassola de polp, penca i tomaca seca

Igual que en anteriors ocasions, des de la Taberna Tres14 també participarem enguany en l'edició de la VIII Setmana de l'Arròs de la Vila Joiosa, que tindrà lloc del 9 al 15 d'Abril de 2018 i en la qual dotze restaurants de la nostra localitat mostrarem les nostres particulars maneres de preparar l'arròs. Leer Más
Arròs, Cuina Tradicional, Polp, Verdures
En la nostra pàgina web s'utilitzen galetes pròpies i de tercers amb motius operatius i analítics. Consulta la nostra política de cookies Aceptar