window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-92677518-1');

Coca

Bollets a la lloseta, coques de dacsa, minxos...

Bollets a la lloseta, coques de dacsa, minxos…

Un tipus de massa molt utilitzat en el nostre receptari tradicional alacantí és la massa escaldada, amb la qual s'elaboren coques de pala o lloseta, minxos, coca florejada o destapada, etc., Per a aquesta ocasió em centraré en una recepta molt típica de la Vila Joiosa, encara que també té gran arrelament tradicional en les localitats de Benidorm i Altea, i que no és una altra que els bollets a la lloseta o a la paleta. Leer Más
Coca destapada, floreada o escaldada

Coca destapada, florejada o escaldada

Per a esta ocasió vos porte la recepta d'una altra de les coques típiques de la Vila Joiosa, la coca destapada, florejada o escaldada. Esta recepta que faig és molt personal i admet moltes variants, existint infinitat de maneres diferents d'elaborar-les i totes elles exquisides. Leer Más
Coca, Cuina Tradicional, La Vila Joiosa, Peix, Tapa, Verdures
Coca de frito con atún

Coca de fregitó amb tonyina

Les coques porten formant part de la nostra alimentació des de temps ancestrals, l'alternança entre cultures pel Mediterrani i la relació i intercanvi de coneixements com l'agricultura i el cultiu de diferents cereals ha sigut vital perquè en tota la costa mediterrània es conega alguna elaboració que té com a ingredient principal algun tipus de farina, element gras i líquid. Leer Más
En la nostra pàgina web s'utilitzen galetes pròpies i de tercers amb motius operatius i analítics. Consulta la nostra política de cookies Aceptar