window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-92677518-1');

Calder

Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa

Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa

La filosofia que tenim en la Taberna Tres14 és molt senzilla: tot gira al voltant de la "Cuina de Barca", que és la forma que tenien els mariners i/o pescadors de cuinar els diferents peixos a bord de les barques mentre estaven pescant. Leer Más
Arroz de caldo de caldero con chipirón y cigala en dos cocciones

Arròs de caldo de calder amb calamaret i gramantol en dos coccions

Amb motiu de la presentació de la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa, vull aprofitar per a mostrar-vos la recepta del plat principal amb el qual participaré en aquesta mostra i vos anime que vingueu a les dues jornades i gaudiu de la nostra gastronomia local i cuina tradicional. Leer Más
Caldero de pescado, el origen del arroz a banda

Calder de peix, l’origen de l’arròs a banda

Durant una sobretaula en el restaurant junt amb amics cuiners i pescadors, després d'haver degustat un calder de peix junt amb el seu arròs a banda, va eixir el debat de si el "bollit de peix" de Balears és semblant al nostre calder, de si el calder de Tabarca ho fan d'aquella manera, de si ma mare feia l'arròs melós..., però en el que sempre coincidíem era que l'arròs a banda sense el guisat de peix (a qui cridem calder) no té sentit. Leer Más
Arròs, Calder, Cuina de Barca, Peix, Vídeo Recepta
Gastrónoma 2017

Gastrónoma 2017

Els dies 4,5 i 6 de Novembre de 2017 es va realitzar en la Fira de Mostres de València el gran esdeveniment de la gastronomia "Gastrónoma 2017" consolidant-se com el major esdeveniment gastronòmic a la Comunitat Valenciana; un fòrum obert perquè grans cuiners, fabricants, distribuïdors, xicotets comerciants i artesans posicionen València al capdavant de la cultura gastronòmica; una mostra pensada perquè professionals de la gastronomia i públic gurmet experimenten i disfruten amb tastos, tallers, cuina en directe, debats i molt més. Leer Más
Arròs, Calder, Cuina de Barca, Peix, Vídeo Recepta
Calder de barca per Jaume Pinet

Calder de barca per Jaume Pinet

Aquesta recepta és la que fem en el restaurant i és la que feia mon pare a bord. Els peixos són orientatius perquè en un calder en la barca es solien utilitzar els peixos més barats i els que s'havien trencat i per tant no eren bons per a la venda. Leer Más
Arròs, Calder, Cuina de Barca, Peix