window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-92677518-1');

Arròs

Arrosnostrum: tastant la diferència

Arrosnostrum: tastant la diferència

Els arrossos tradicionals i de pescadors són el nostre segell d'identitat incloent també els que podríem denominar d'autor, creats des de la tradició, però que amb subtils canvis van convertint-se, dia a dia, en arrossos amb el meu propi segell d'identitat. Leer Más
Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa

Peixos i mariscos de temporada que adquirim en la llotja de la Vila Joiosa

La filosofia que tenim en la Taberna Tres14 és molt senzilla: tot gira al voltant de la "Cuina de Barca", que és la forma que tenien els mariners i/o pescadors de cuinar els diferents peixos a bord de les barques mentre estaven pescant. Leer Más
Arròs amb polp de roca, carxofes i cigrons

Arròs amb polp de roca, carxofes i cigrons

Per a l'elaboració d'un menú en una data assenyalada o per a una temàtica en concret, i degut a la nostra filosofia de treballar amb productes de temporada, és fonamental conéixer bé el teu entorn per a no haver de recórrer a aliments no naturals o fora de l'estacionalitat. Leer Más
Iniciamos nuestros Gastroeventos con Ali-Sub

Iniciem els nostres Gastroesdeveniments amb Ali-Sub

En els últims mesos molts/es de vosaltres vos heu acostat a la nostra taverna i heu comentat que seria bona idea oferir esdeveniments gastronòmics fora del restaurant que uniren diverses activitats de la nostra localitat. Leer Más
Arroz de caldo de caldero con chipirón y cigala en dos cocciones

Arròs de caldo de calder amb calamaret i gramantol en dos coccions

Amb motiu de la presentació de la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa, vull aprofitar per a mostrar-vos la recepta del plat principal amb el qual participaré en aquesta mostra i vos anime que vingueu a les dues jornades i gaudiu de la nostra gastronomia local i cuina tradicional. Leer Más
Arroz con boquerones y espinacas

Arròs amb aladrocs i espinacs

En aquesta ocasió vos porte un arròs mariner molt tradicional de la província d'Alacant, que és el d'aladrocs i espinacs. Leer Más
VIII setmana de l'arròs de la Vila Joiosa

VIII setmana de l’arròs de la Vila Joiosa

Un altre any més està entre nosaltres una de les cites més consolidades i centrada en la gastronomia de la Vila Joiosa que gira entorn de l'ingredient estrella, l'arròs, tan vinculat a la nostra cuina i cultura marinera. I sí, parle de la Setmana de l'Arròs de la Vila Joiosa, que ja va per la seua 8ª edició i que enguany es celebrarà del 9 al 15 d'Abril. Leer Más
Arroz en cazuela de pulpo, penca y tomate seco

Arròs en cassola de polp, penca i tomaca seca

Igual que en anteriors ocasions, des de la Taberna Tres14 també participarem enguany en l'edició de la VIII Setmana de l'Arròs de la Vila Joiosa, que tindrà lloc del 9 al 15 d'Abril de 2018 i en la qual dotze restaurants de la nostra localitat mostrarem les nostres particulars maneres de preparar l'arròs. Leer Más
Arròs, Cuina Tradicional, Polp, Verdures
III simposio del arroz: arroces sabrosos, arroces saludables

III simposi de l’arròs: arrossos saborosos, arrossos saludables

El Dilluns 12 de Febrer de 2018 vam tenir una cita amb l'arròs en la ciutat d'Alacant, que va ser l'III Simposi de l'Arròs, organitzat pel Restaurante Dársena i Gastronostrum, i a la qual ja havíem acudit en les dues ocasions anteriors. Leer Más
Arròs
Arroz meloso de sepia, rape y judía ancha

Arròs melós de sèpia, rap i bajoqueta

Continuant amb la línia que he seguit últimament on vos he parlat un poc sobre el nostre entorn, plats tradicionals i matèries primeres principals, com són l'arròs i el peix, ara vaig posar-ho en pràctica i vos presente una recepta basada en aquests ingredients. Leer Más
Arròs, Peix, Vídeo Recepta
En la nostra pàgina web s'utilitzen galetes pròpies i de tercers amb motius operatius i analítics. Consulta la nostra política de cookies Aceptar