window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-92677518-1');
Loading...

Taverna Tres14

Taverna Tres142020-12-29T14:55:43+01:00
El nostre restaurant en la Vila Joiosa

Han passat els anys i després de moltes experiències en diferents tipus de negocis hostalers, la Taverna Tres14 és la nostra última aventura en el món de la restauració, i és el que sempre vaig voler tindre: una xicoteta taverna on poder cuinar i emocionar-me al costat d’amics, cuinant plats apresos durant els llargs anys d’experiència, imperant sempre l’honestedat i el producte típic de la badia de la Vila Joiosa.

Contacta

96 685 13 83
Carrer Colón, 45 • La Vila Joiosa (Alacant) • ESPANYA
Com arribar al nostre restaurant en la Vila Joiosa

Horari d’hivern

Dimarts a Dijous: 13:45–15:45 • Nits tancat
Divendres a Dissabte: 13:45–15:45 • 20:00–23:00
Diumenge: 13:45–15:45 • Nits tancat
Dilluns: tancat

Xarxes socials

El nostre restaurant a la Vila Joiosa

En la taverna realitzem el que m’agrada cridar “cuina de barca“, és a dir, aqueixa manera que tenien els mariners de cuinar a bord en els seus viatges i on sempre he pensat que es troben les arrels de la nostra cuina marinera: arrossos, calders, paelles i guisats mariners són els plats més característics que oferim en la nostra taverna.

En la cuina

Tota la nostra cuina gira entorn del peix, tractant sempre d’oferir els millors peixos i marisc de la badia de la Vila Joiosa: raps, juriols, Sant Peres, foges, marisc, …, però on també tenen cabuda espècies de menor valor en el mercat i amb els quals ens emocionem en realitzar plats que no tenen gens que envejar a altres realitzats amb peixos més nobles.

Els nostres plats

Tots ells estan elaborats amb la millor matèria primera i són representatius del receptari tradicional mariner de la nostra comarca alacantina, la Marina Baixa. La nostra filosofia a l’hora d’elaborar-los és molt senzilla: ens basem en la forma que tenien de cuinar antany a bord de les barques, preparant plats segons les captures del dia, les quals variaven segons la temporalitat dels peixos.

Aquesta és l’herència que vaig rebre de la meua família marinera i és el que apliquem en el nostre restaurant: baixem a la llotja totes les setmanes i segons el peix que aconseguim en la subhasta elaborem la nostra carta, per a poder oferir diferents guisats i arrossos del receptari tradicional dels pescadors de la Vila Joiosa.

LA NOSTRA CARTA
ELS NOSTRES ARROSSOS I PAELLES PER A PORTAR

Esdeveniments

Vivim molt apegats a la nostra localitat, la Vila Joiosa, i ens agrada participar dels esdeveniments gastronòmics que ací es realitzen. En el nostre restaurant ens encarreguem dels teus esdeveniments per a què gaudisques de la nostra gastronomia mediterrània, i sobretot, dels arrossos, calders i peixos.

En el bloc

Ací trobaràs les últimes notícies sobre el nostre restaurant de la Vila Joiosa, amb detallada informació dels esdeveniments gastronòmics que organitzem o en els quals participem.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>