window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-92677518-1');

Caldo de peix, sofregit de sépia i salmorreta

Per |2021-04-02T23:08:54+02:0029 de març de 2021|Categories: Notícies|Etiquetes: , , |Sense comentaris

Després d’un intens i llarg camí ix a la llum aquest il·lusionant projecte, el nostre caldo de peix, elaborat de manera artesanal i tradicional, i al costat d’ell, una gamma de productes que anirem presentant per a acostar a les vostres cases la nostra cuina de barca.

Al mateix temps que el caldo de peix, també podràs obtindre el nostre sofregit de sépia, cuinada amb la seua melsa, i nostra salmorreta, perquè li dónes aqueix toc tan especial dels arrossos Alacantins.

Tots aquests productes són els mateixos que utilitzem en la Taverna Tres14, per a l’elaboració d’arrossos, fideuaess i guisats mariners.

La recepta del caldo de peix és la mateixa que utilitzàvem a bord dels vaixells de la nostra família

dècades arrere, per a preparar el ranxo (el menjar diari dels mariners que treballaven en els vaixells de pesca d’arrossegament, la denominada cuina de barca).

Caldo de pescado, sofrito de sepia y salmorreta

Aqueixa manera d’elaborar el caldo de peix és herència del meu passat mariner, el qual es preparava amb una selecció de peixos i crustacis obtinguts de les captures diàries.

Actualment, seguim fidels a aqueixa filosofia, cuinant el nostre caldo amb aqueixa mateixa selecció de peixos i crustacis, obtinguts en les subhastes de les llotges dels principals ports de les nostres costes.

A continuació, podeu veure unes receptes com a exemple de l’aplicació en la cuina d’aquests productes, i les quals vos anime a provar a la vostra casa.

Receptes amb caldo de peix, sofregit de sépia i salmorreta

Comparte

Sobre l'autor:

Jaume Pinet
Bienvenidos y bienvenidas a Jaume Pinet Cuiner, el espacio web en el que trato de recoger y contar mis experiencias al mundo de la cocina, y más en concreto de la cocina tradicional marinera, donde espero que sea un punto de encuentro con personas que, como yo, sienten pasión y amor por el mar y sus rincones.

Deixa un comentari

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>