window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-92677518-1');

Cloenda de la 19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Per |2019-03-24T16:43:43+02:0018 de Març de 2019|Categories: Esdeveniments|Etiquetes: , , , |Sense comentaris

El passat 10 de Març va tindre lloc la cloenda de la present mostra de cuina marinera a la Casa Museu La Barbera dels Aragonés, que enguany 2019 ha arribat a la 19a edició, esdeveniment darrere del qual hi ha hagut 10 dies d’intens i dur treball per a poder oferir als comensals el millor dels nostres restaurants i gastronomia local.

Es pot afirmar que aquesta és la gran nit de la gastronomia vilera

on tots els restaurants participants tenim el nostre merescut descans i gaudim d’unes hores per a relaxar-nos i compartir al costat d’altres companys de les experiències viscudes durant aquests dies.

La clausura va començar amb l’agraïment als patrocinadors i col·laboradors per part del nostre alcalde i de la regidor de turisme i comerç (Andreu Verdú i Marta Sellés, respectivament), entre els quals cal destacar a les diferents fàbriques i productors de xocolate i torró de la nostra localitat (Chocolates Pérez, Chocolates Clavileño, Chocolates Valor, Chocolates Marcos Tonda y Turrones Carremi) i la Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa, per la seua col·laboració altruista i periòdica amb aquesta mostra de cuina.

També vam agrair que es reconeguera el treball realitzat pel pub T-Class per l’organització del concurs de cocteleria, en col·laboració amb el CDT Domingo Devesa i l’IES Mediterrània.

Tot seguit es va passar a felicitar a tots els restaurants participants en la present mostra

i a obsequiar amb una “chaquetilla” commemorativa de l’esdeveniment:

  • Casa Elordi
  • Club Naútico La Vila Joiosa
  • El Pòsit Taverna Valenciana
  • Hogar del Pescador
  • La Tapería de Gambrinus
  • Restaurante El Trébol
  • Restaurate Ca Marta
  • Taberna Tres14
  • Zerca

Per a enguany, la G daurada, distintiu que s’atorga pels mèrits obtinguts i per la trajectòria en el món de la gastronomia, va recaure en la gran cuinera Marta Devesa, del Hogar del Pescador, el mateix reconeixement que l’any passat va ser atorgada al meu pare per la difusió i posada en valor de la nostra gastronomia local i marinera: la cuina de barca.

Va ser una jornada divertida i entranyable que ens fa mirar amb il·lusió cap a la pròxima 20a edició, per a la qual tots esperem estar a l’altura i millorar en tot el possible i continuar posant en valor la diversa i rica gastronomia que tenim a la Vila Joiosa.

Galeria de fotos de la cloenda de la 19a mostra de cuina marinera

Vídeos de la cloenda de la 19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Sobre l'autor:

Jaume Pinet
Bienvenidos y bienvenidas a Jaume Pinet Cuiner, el espacio web en el que trato de recoger y contar mis experiencias al mundo de la cocina, y más en concreto de la cocina tradicional marinera, donde espero que sea un punto de encuentro con personas que, como yo, sienten pasión y amor por el mar y sus rincones.

Deixa un comentari

En la nostra pàgina web s'utilitzen galetes pròpies i de tercers amb motius operatius i analítics. Consulta la nostra política de cookies Aceptar