window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-92677518-1');

19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Per |2019-02-28T12:31:22+01:0022 de febrer de 2019|Categories: Esdeveniments|Etiquetes: , , , |Sense comentaris

Qui em coneixeu sabeu que, al costat de la meua dona i el nostre gran equip (no per número, sinó per grans professionals) i amb molt d’esforç i dedicació, tirem endavant dia rere dia una xicoteta taverna en el cor de la Vila Joiosa.

Així, durant tot l’any intentem participar en el major nombre d’iniciatives on es promocione els productes de la nostra localitat i comarca i es puga donar a conéixer la manera que tenim d’entendre aquesta cuina tan pròpia. És per això pel que participem en les diferents jornades com la “Setmana de l’arròs“, “El menjars de la marina baixa“, “Les jornades del perolet“, etc., totes elles lligades a la cuina tradicional.

De tots aquests esdeveniments cal destacar un d’ells en particular, tant per la seua popularitat com per la seua importància, i no és un altre que la

Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa, que ja va per la seua 19a edició

Per a enguany vam tindre l’orgull de presentar-la en un acte organitzat en Vilamuseu, en el qual cadascun dels restaurants participants va presentar un plat significatiu dels quals compondran el seu menú durant la present “mostra“, i que tindrà lloc de l’1 al 10 de Març de 2019.

D’aquesta manera, el públic present va poder degustar xicotetes bocades de cada plat, a més de catar els vins dels cellers Vicente Gandía i cerveses Mahou, cortesia d’exclusives Lloret Llorca.

Fent un poc d’història, “Pinet el Pescador” (un dels restaurants de la meua família i en el qual jo treballava) va ser un dels propulsors d’aquest esdeveniment fa ja 19 anys i, hui dia, des de la nostra Taberna Tres14 continuem donant suport a aquest acte i aportant el nostre granet d’arena a aquesta gran “mostra” per a fer que continue creixent edició rere edició.

El nostre restaurant ha aconseguit un lloc en aquest prestigiós esdeveniment gastronòmic de la Marina Baixa

gràcies a la nostra trajectòria professional, on demostrem dia a dia l’afecte que tenim a aquest tipus de cuina i que és la que oferim durant tot l’any basant-nos sempre en el producte local i el receptari tradicional de la Vila Joiosa, el qual vam aprendre a elaborar des del bressol de la cuina marinera, a l’interior de les barques que pescaven en les costes de la badia de la Vila Joiosa, ofici i gremi tan vinculat a la meua família de pescadors.

És per això pel que la Mostra de Cuina Marinera es converteix en l’aparador perfecte per a reivindicar i posar en valor no solament la nostra taverna, sinó els productes del nostre entorn i, abans de res, el peix de les nostres costes i el conglomerat d’empreses i persones que viuen directa i indirectament de la pesca o el mar, i del qual ens sentim tan orgullosos i representats.

19a mostra de cuina marinera de Villajoyosa

Plats de la Taberna Tres14 durant la presentació de la 19a mostra de cuina marinera en Vilamuseu

Presentació de la 19a mostra de cuina marinera en Vilamuseu

Comparte

Sobre l'autor:

Jaume Pinet
Bienvenidos y bienvenidas a Jaume Pinet Cuiner, el espacio web en el que trato de recoger y contar mis experiencias al mundo de la cocina, y más en concreto de la cocina tradicional marinera, donde espero que sea un punto de encuentro con personas que, como yo, sienten pasión y amor por el mar y sus rincones.

Deixa un comentari