window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-92677518-1');

18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Per |2018-08-14T15:30:52+02:0029 de maig de 2018|Categories: Esdeveniments|Etiquetes: , , |Sense comentaris

El passat 25 de Maig de 2018 va tenir lloc la 14ª edició de la mostra del vi, organitzada per l’Ajuntament de la Vila Joiosa i Bodegas Fincal i presentada en el casc antic de la nostra localitat.

Allí vam poder gaudir d’una gran varietat de fantàstics vins com els de Celler de Gurgu, Vicente Gandía, Bodegas Thesaurus, Bodegas Enrique Mendoza i Bodegas Luzón, entre uns altres. A més, vam poder combinar-los amb diferents tapes que van oferir posats del nostre mercat central, entre les quals ens trobem algunes com la de Peixos Laumar, que van ser elaborades amb peix fresc de la nostra badia, oferit per la Confraria de Pescadors de la Vila Joiosa.

Durant l’esdeveniment es va presentar la mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

que ja va per la seua 18a edició, on els restaurants participants van exposar un plat significatiu del menú que se servirà durant aquesta jornada gastronòmica i es va informar dels diferents plats que conformaran els seus menús. En aquesta ocasió també es va repartir una guia elaborada per Onda Cero Marina Baixa amb els menús de tots els restaurants, en la qual s’incloïen receptes dels tots els plats de la mostra.

Com en edicions anteriors, la meua taverna és un dels locals participants de la present mostra i per a l’edició d’enguany tinc l’oportunitat d’elaborar el menú de la clausura de l’esdeveniment, sopar que tindrà lloc en la meua taverna el dia 17 de Juny de 2018 a la 21:00 hores. Espere que vos agrade i gaudiu d’aquesta jornada.

18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Galeria de fotos durant la presentació de la 18a mostra de cuina marinera

Presentació de la 18a mostra en el programa Marina Baixa en la Onda

El Divendres 8 de Juny de 2018, amb motiu de l’inici de la mostra de cuina marinera, Onda Cero Marina Baixa va emetre en directe des de la nostra Taberna Tres14 amb motiu de ser el restaurant encarregat de realitzar el sopar de clausura de la present edició, on vaig tenir l’oportunitat de parlar del menú que servirem durant la setmana. En el programa que presenta Marta Llinares també van intervenir Andreu Verdú (alcalde de la Vila Joiosa), Marta Sellés (regidora de comerç), David Lloret (xef del restaurant Ca Marta) i Nasari Lloret (d’Especialitats Lloret). Tots vam coincidir en les nostres bones impressions de la present mostra i de l’augment de qualitat que s’ha produït en les últimes edicions i la seua consolidació com a jornada de referència a la Vila Joiosa. Finalment, també es va presentar el tast de vi que realitzarà Enrique Mendoza.

Más sobre la 18a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

Comparte

Sobre l'autor:

Jaume Pinet
Bienvenidos y bienvenidas a Jaume Pinet Cuiner, el espacio web en el que trato de recoger y contar mis experiencias al mundo de la cocina, y más en concreto de la cocina tradicional marinera, donde espero que sea un punto de encuentro con personas que, como yo, sienten pasión y amor por el mar y sus rincones.

Deixa un comentari