window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-92677518-1');

Millora de l’oferta gastronòmica en geriàtric de la Marina Baixa

Per |2018-01-08T12:32:46+01:0025 de maig de 2017|Categories: Cursos|Sense comentaris

Com a cuiner, una de les meues missions és ajudar a altres restaurants a millorar o perfeccionar la seua oferta gastronòmica.

Amb més de 20 anys d’experiència en el sector aporte allò que he aprés durant tot aquest temps a qui sol·licita de la meua ajuda per a millorar el seu establiment d’hostaleria ajudant-los a créixer i a aprendre.

Compartisc amb vosaltres una xicoteta galeria fotogràfica de l’últim curs realitzat en el qual vam treballar per a millorar l’oferta gastronòmica del menjador d’un geriàtric de la Marina Baixa, on vam redefinir el menú diari que oferien, millorar la presentació dels plats, ampliar la carta de postres i també ampliar l’oferta incloent guisats i arrossos tradicionals d’Alacant.

Galeria d'imatges del curs

Sobre l'autor:

Jaume Pinet
Bienvenidos y bienvenidas a Jaume Pinet Cuiner, el espacio web en el que trato de recoger y contar mis experiencias al mundo de la cocina, y más en concreto de la cocina tradicional marinera, donde espero que sea un punto de encuentro con personas que, como yo, sienten pasión y amor por el mar y sus rincones.

Deixa un comentari