window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-92677518-1');
Loading...

Bloc

Bloc2019-02-08T15:34:29+00:00
  • Arròs amb polp de roca, carxofes i cigrons

    Arròs amb polp de roca, carxofes i cigrons

    Per a l'elaboració d'un menú en una data assenyalada o per a una temàtica en concret, i degut a la nostra filosofia de treballar amb productes de temporada, és fonamental conéixer bé el teu entorn per a no haver de recórrer a aliments no naturals o fora de l'estacionalitat.

CONTACTA AMB NOSALTRES

1as jornadas comer BBB: els menjars de la Marina Baixa

Des del passat dia 18 de Gener i fins al 3 de Febrer de 2019 s'estan duent a terme les primeres jornades "Els Menjars de la Marina Baixa" en les quals participen 15 restaurants de diferents localitats de la nostra comarca: la Vila Joiosa, Benidorm, l'Alfàs del Pi, Altea, ...

Peixos de les nostres costes

Durant les pròximes setmanes vos aniré presentant algunes de les espècies que es capturen en les nostres costes i que són utilitzades en la cuina tradicional de la nostra localitat, la Vila Joiosa.

Iniciem els nostres Gastroesdeveniments amb Ali-Sub

En els últims mesos molts/es de vosaltres vos heu acostat a la nostra taverna i heu comentat que seria bona idea oferir esdeveniments gastronòmics fora del restaurant que uniren diverses activitats de la nostra localitat.

En la nostra pàgina web s'utilitzen galetes pròpies i de tercers amb motius operatius i analítics. Consulta la nostra política de cookies Aceptar