window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-92677518-1');
Loading...
Inici2021-01-06T19:34:12+01:00

Benviguts i benvigudes a Jaume Pinet Cuiner

l’espai web al qual tracte de recollir i contar les meues experiències al món de la cuina, i més en concret de la cuina tradicional marinera, on espere que siga un punt de trobament amb persones que, com jo, senten passió i estima per la mar i els seus indrets. Parlaré de peix, marisc, d’arròs, guisats; vos explicaré què és la cuina de barca, vos mostraré la llotja de la Vila Joiosa i la manera que tinc d’entendre la nostra cuina. Acompanyeu-me.

Qui sóc

Qui sóc

La taverna

La taverna

Serveis

Serveis
CONTACTA AMB NOSALTRES

La nostra cuina

És una cuina tradicional on imperen el sabor i el producte, basada en el receptari tradicional mariner on es fonen la memòria, la tradició, les arrels d’un racó del mediterrani, la costa blanca. Inspirada en records, festes, tradicions familiars, rebost i salut.
Aspencat, saladures, pebrereta, cruets, suquets, calders, arrossos com el de carabassa i llampuga, d’aladrocs i espinacs…, plats que no sols serveixen per a saciar la fam si no que ens transporten a agradables records i ens emocionen.

La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina

Arrossos i paelles per a portar

Ja pots gaudir dels arrossos i paelles que elaborem en el nostre restaurant de la Vila Joiosa a la teua casa. Es tracta dels mateixos plats que preparem en la taverna però en modalitat de menjar per a portar. El procediment és simple: mitjançant el botó PER A PORTAR ens crides i indiques quin és el plat que vols i quantes racions (mínim dues). Si t’emportes la paella a casa cobrem una fiança de 20 €, que et reintegrarem amb la devolució de la paella. Finalment, i no menys important, tots els nostres arrossos i paelles són aptes per a celíacs, ja que són SENSE GLUTEN (excepte les fideuaes). Consulta tots els plats ací.

Tasta les meues receptes

Cursos, receptes, la llotja de la Vila Joiosa, els nostres peixos, la nostra tradició, la cuina de barca i més és el que trobaràs al meu bloc, on tractaré de mostrar les meues inquietuds en aquest fascinant món que és la cuina marinera.

Al meu bloc

Cursos, receptes, la llotja de la Vila Joiosa, els nostres peixos, la nostra tradició, la cuina de barca i més és el que trobaràs al meu bloc, on tractaré de mostrar les meues inquietuds en aquest fascinant món que és la cuina marinera.

Congre amb xocolate

La idea d'aquest plat va sorgir fa aproximadament 10 anys, quan em van demanar que realitzara una ponència durant les jornades de la "Xocolatíssima" de la Vila Joiosa. Així va ser com, repassant el receptari tradicional de la Vila em va sorprendre no trobar cap recepta salada on fóra present el xocolate o el cacau tractant-se d'un poble amb una cultura xocolatera tan arrelada.

Tasta’l d’ací

Ens alegra compartir amb vosaltres la nostra col·laboració amb el projecte Tasta'l d'ací, plataforma que té per finalitat arreplegar i donar a conéixer quins són els productes que mengem els valencians i com els preparaem a tot arreu del nostre territori.

Go to Top