window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-92677518-1');
Loading...
Inici2021-01-06T19:34:12+01:00

Benviguts i benvigudes a Jaume Pinet Cuiner

l’espai web al qual tracte de recollir i contar les meues experiències al món de la cuina, i més en concret de la cuina tradicional marinera, on espere que siga un punt de trobament amb persones que, com jo, senten passió i estima per la mar i els seus indrets. Parlaré de peix, marisc, d’arròs, guisats; vos explicaré què és la cuina de barca, vos mostraré la llotja de la Vila Joiosa i la manera que tinc d’entendre la nostra cuina. Acompanyeu-me.

Qui sóc

Qui sóc

La taverna

La taverna

Serveis

Serveis
CONTACTA AMB NOSALTRES

La nostra cuina

És una cuina tradicional on imperen el sabor i el producte, basada en el receptari tradicional mariner on es fonen la memòria, la tradició, les arrels d’un racó del mediterrani, la costa blanca. Inspirada en records, festes, tradicions familiars, rebost i salut.
Aspencat, saladures, pebrereta, cruets, suquets, calders, arrossos com el de carabassa i llampuga, d’aladrocs i espinacs…, plats que no sols serveixen per a saciar la fam si no que ens transporten a agradables records i ens emocionen.

La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina

Arrossos i paelles per a portar

Ja pots gaudir dels arrossos i paelles que elaborem en el nostre restaurant de la Vila Joiosa a la teua casa. Es tracta dels mateixos plats que preparem en la taverna però en modalitat de menjar per a portar. El procediment és simple: mitjançant el botó PER A PORTAR ens crides i indiques quin és el plat que vols i quantes racions (mínim dues). Si t’emportes la paella a casa cobrem una fiança de 20 €, que et reintegrarem amb la devolució de la paella. Finalment, i no menys important, tots els nostres arrossos i paelles són aptes per a celíacs, ja que són SENSE GLUTEN (excepte les fideuaes). Consulta tots els plats ací.

Tasta les meues receptes

Cursos, receptes, la llotja de la Vila Joiosa, els nostres peixos, la nostra tradició, la cuina de barca i més és el que trobaràs al meu bloc, on tractaré de mostrar les meues inquietuds en aquest fascinant món que és la cuina marinera.

Al meu bloc

Cursos, receptes, la llotja de la Vila Joiosa, els nostres peixos, la nostra tradició, la cuina de barca i més és el que trobaràs al meu bloc, on tractaré de mostrar les meues inquietuds en aquest fascinant món que és la cuina marinera.

Arròs del senyoret

Per a això utilitzaré el nostre caldo de peix, el qual elaborem amb una selecció de peixos i crustacis que obtenim en la subhasta de les principals llotges de la nostra zona, i ho acompanyaré del nostre sofregit de sépia, guisat amb la seua melsa després de diverses hores de cocció i cuinat de manera artesanal, obtenint el complement perfecte per a potenciar el sabor d'arrossos i fideuaes.

Caldo de peix, sofregit de sépia i salmorreta

Després d'un intens i llarg camí ix a la llum aquest il·lusionant projecte, el nostre caldo de peix, elaborat de manera artesanal i tradicional, i al costat d'ell, una gamma de productes que anirem presentant per a acostar a les vostres cases la nostra cuina de barca.

Quin és el millor arròs?

Comencem aclarint alguns termes importants per a evitar confusions: quan parlem de varietat ens referim a una mena de gra en concret i no a la marca que el comercialitza.