window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-92677518-1');
Loading...
Inici2018-05-17T18:49:09+02:00

Benviguts i benvigudes a Jaume Pinet Cuiner

l’espai web al qual tracte de recollir i contar les meues experiències al món de la cuina, i més en concret de la cuina tradicional marinera, on espere que siga un punt de trobament amb persones que, com jo, senten passió i estima per la mar i els seus indrets. Parlaré de peix, marisc, d’arròs, guisats; vos explicaré què és la cuina de barca, vos mostraré la llotja de la Vila Joiosa i la manera que tinc d’entendre la nostra cuina. Acompanyeu-me.

Qui sóc

Qui sóc

La taverna

La taverna

Serveis

Serveis
CONTACTA AMB NOSALTRES

La nostra cuina

És una cuina tradicional on imperen el sabor i el producte, basada en el receptari tradicional mariner on es fonen la memòria, la tradició, les arrels d’un racó del mediterrani, la costa blanca. Inspirada en records, festes, tradicions familiars, rebost i salut.
Aspencat, saladures, pebrereta, cruets, suquets, calders, arrossos com el de carabassa i llampuga, d’aladrocs i espinacs…, plats que no sols serveixen per a saciar la fam si no que ens transporten a agradables records i ens emocionen.

La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina

Al meu bloc

Cursos, receptes, la llotja de la Vila Joiosa, els nostres peixos, la nostra tradició, la cuina de barca i més és el que trobaràs al meu bloc, on tractaré de mostrar les meues inquietuds en aquest fascinant món que és la cuina marinera.

Arrosnostrum: tastant la diferència

Els arrossos tradicionals i de pescadors són el nostre segell d'identitat incloent també els que podríem denominar d'autor, creats des de la tradició, però que amb subtils canvis van convertint-se, dia a dia, en arrossos amb el meu propi segell d'identitat.

En la nostra pàgina web s'utilitzen galetes pròpies i de tercers amb motius operatius i analítics. Consulta la nostra política de cookies Aceptar