window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-92677518-1');
Loading...
Inici2018-05-17T18:49:09+02:00

Benviguts i benvigudes a Jaume Pinet Cuiner

l’espai web al qual tracte de recollir i contar les meues experiències al món de la cuina, i més en concret de la cuina tradicional marinera, on espere que siga un punt de trobament amb persones que, com jo, senten passió i estima per la mar i els seus indrets. Parlaré de peix, marisc, d’arròs, guisats; vos explicaré què és la cuina de barca, vos mostraré la llotja de la Vila Joiosa i la manera que tinc d’entendre la nostra cuina. Acompanyeu-me.

Qui sóc

Qui sóc

La taverna

La taverna

Serveis

Serveis
CONTACTA AMB NOSALTRES

La nostra cuina

És una cuina tradicional on imperen el sabor i el producte, basada en el receptari tradicional mariner on es fonen la memòria, la tradició, les arrels d’un racó del mediterrani, la costa blanca. Inspirada en records, festes, tradicions familiars, rebost i salut.
Aspencat, saladures, pebrereta, cruets, suquets, calders, arrossos com el de carabassa i llampuga, d’aladrocs i espinacs…, plats que no sols serveixen per a saciar la fam si no que ens transporten a agradables records i ens emocionen.

La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina

Al meu bloc

Cursos, receptes, la llotja de la Vila Joiosa, els nostres peixos, la nostra tradició, la cuina de barca i més és el que trobaràs al meu bloc, on tractaré de mostrar les meues inquietuds en aquest fascinant món que és la cuina marinera.

Cloenda de la 19a mostra de cuina marinera de la Vila Joiosa

El passat 10 de Març va tindre lloc la cloenda de la present mostra de cuina marinera a la Casa Museu La Barbera dels Aragonés, que enguany 2019 ha arribat a la 19a edició, esdeveniment darrere del qual hi ha hagut 10 dies d'intens i dur treball per a poder oferir als comensals el millor dels nostres restaurants i gastronomia local.

Menú de la 19a Mostra de Cuina Marinera de la Vila Joiosa

El nostre valor com a empresa també és compartit per una de les meues obsessions, que no és una altra que donar a conéixer als nostres comensals les espècies de peix poc conegudes i de baix valor comercial (o descartades per a la seua venda) però que poden ser part de plats i receptes sorprenents per al paladar, pel seu sabor i textura.

En la nostra pàgina web s'utilitzen galetes pròpies i de tercers amb motius operatius i analítics. Consulta la nostra política de cookies Aceptar