Loading...
Inici 2018-05-17T18:49:09+00:00

Benviguts i benvigudes a Jaume Pinet Cuiner

l’espai web al qual tracte de recollir i contar les meues experiències al món de la cuina, i més en concret de la cuina tradicional marinera, on espere que siga un punt de trobament amb persones que, com jo, senten passió i estima per la mar i els seus indrets. Parlaré de peix, marisc, d’arròs, guisats; vos explicaré què és la cuina de barca, vos mostraré la llotja de la Vila Joiosa i la manera que tinc d’entendre la nostra cuina. Acompanyeu-me.

Qui sóc

Qui sóc

La taverna

La taverna

Serveis

Serveis
CONTACTA AMB NOSALTRES

La nostra cuina

És una cuina tradicional on imperen el sabor i el producte, basada en el receptari tradicional mariner on es fonen la memòria, la tradició, les arrels d’un racó del mediterrani, la costa blanca. Inspirada en records, festes, tradicions familiars, rebost i salut.
Aspencat, saladures, pebrereta, cruets, suquets, calders, arrossos com el de carabassa i llampuga, d’aladrocs i espinacs…, plats que no sols serveixen per a saciar la fam si no que ens transporten a agradables records i ens emocionen.

La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina
La nostra cuina

Al meu bloc

Cursos, receptes, la llotja de la Vila Joiosa, els nostres peixos, la nostra tradició, la cuina de barca i més és el que trobaràs al meu bloc, on tractaré de mostrar les meues inquietuds en aquest fascinant món que és la cuina marinera.

Salmorreta: salsa essencial per a arrossos i guisats alacantins

La salmorreta és el sofregit o picada essencial utilitzat en quasi totes les paelles i arrossos alacantins, tant en els quals l'ingredient principal és el peix com en els quals el protagonista és la carn, aportant aqueix toc de sabor i color tan característic dels arrossos llevantins.

VIII setmana de l’arròs de la Vila Joiosa

Un altre any més està entre nosaltres una de les cites més consolidades i centrada en la gastronomia de la Vila Joiosa que gira entorn de l'ingredient estrella, l'arròs, tan vinculat a la nostra cuina i cultura marinera. I sí, parle de la Setmana de l'Arròs de la Vila Joiosa, que ja va per la seua 8ª edició i que enguany es celebrarà del 9 al 15 d'Abril.

En nuestra página web se usan cookies propias y de terceros con motivos operativos y analíticos. Consulta nuestra política de cookies

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca